EXTRA 10% DISCOUNT CU COD DE LA MEDICUL TAU
10% DISCOUNT LA COMENZI PESTE 1000 RON

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizarea site-ului www.seetrybuy.ro pe care va puteti inregistra pentru a accesa serviciile oferite de S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L., cu sediul in BUCURESTI, Str. Ion Luca Caragiale Nr. 19 Parter Sector 2 , CIF: RO17935137.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site, intrucat accesarea sa presupune acceptul dumneavoastra cu privire la clauzele stipulate in prezentul document.

S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba, corecta, modifica, adauga si/sau sterge partial sau total Termenii si Conditiile de Utilizare a Platformei, fara o notificare prealabila. De aceea, va rugam ca ori de cate ori vizitati site-ul www.seetrybuy.ro sa accesati aceasta sectiune.

Continutul site-ului, respectiv date, imagini, texte, grafica, logo marca inregistrata, etc, reprezinta proprietatea S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L., fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor, iar utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al titularului de drept, va fi sanctionata conform legislatiei in vigoare.

S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L.  nu garanteaza ca site-ul si/sau serverele pe care acesta este gazduita si/sau e-mail-urile trimise de pe acest site, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.

Dumneavoastra in calitate de Utilizator folositi acest site, pe propria dvs. raspundere, S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea si/sau accesarea site-ului.

S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. nu garanteaza ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta si/sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor termeni si conditii, in masura maxima admisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea platformei, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.

S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. nu ofera nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a echipamentului personal al utilizatorului (computer/leptop/telefon mobil/tableta/etc), compatibilitatea dintre echipamentul personal al utilizatorului si platforma.

Accesarea site-ului www.seetrybuy.ro, in vederea achizitionarii de servicii/consultatii se face exclusiv prin vointa dumneavoastra.

S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste site-urile/paginile externe care contin link-uri catre aceasta platforma.

SERVICII. MODALITATEA DE PRESTARE A SERVICIILOR

Vanzatorul, vinde produsele prezentate pe site-ul sau de vanzare la distanta numai cu amanuntul si consumatorilor finali. Orice Comanda care nu corespunde in mod evident unei vanzari cu amanuntul si, in general, orice Comanda frauduloasa sau care este declarata frauduloasa, va fi considerata de S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. ca fiind nula si neavenita. Inainte de finalizarea Comenzii, Cumparatorul declara ca achizitionarea produselor de pe site-ul de vanzare la distanta nu are nicio legatura cu vreo activitate profesionala, ci se limiteaza la o utilizare strict personala. In scopul Termenilor si Conditiilor de Vanzare, cumparatorul si S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. sunt numiti in mod individual Partea si colectiv Partile.

Termenii si Conditiile de Vanzare (in continuare „TCV”) au ca obiect, pe de o parte, informarea oricarui eventual Cumparator despre conditiile si modalitatile in care vanzatorul (denumit in continuare „S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L.” sau „Vanzatorul”) vinde si livreaza produsele comandate, iar pe de alta parte, stabilirea drepturilor si obligatiilor Partilor in cadrul procesului de vanzare a produselor de catre S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. consumatorului (denumit inainte si in continuare si „Cumparatorul”). Aceste conditii se aplica fara restrictii sau rezerve, tuturor vanzarilor de produse comercializate de S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. pe Site-ul sau care poate fi accesat pe Internet, la adresa www.seetrybuy.ro, in continuare denumit „site-ul” sau „site-ul www.seetrybuy.ro”. Prin urmare, faptul ca un Cumparator comanda un produs comercializat pe Site-ul www.seetrybuy.ro presupune acceptarea deplina si integrala a Termenilor si Conditiilor de Vanzare, despre care Cumparatorul declara ca a luat cunostinta anterior plasarii comenzii.

S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de Vanzare. Cu toate acestea, Conditiile Generale de Vanzare aplicabile unei comenzi sunt cele acceptate de Cumparator in momentul plasarii comenzii sale. Termenii si Conditiile de Vanzare (in continuare „TCV”) se completeaza cu prevederile cuprinse in Conditiile Generale de Utilizare a Site-ului „Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal” si „Politica de Utilizare a Cookie-urilor”.

Pretul pentru vanzarea online a produselor de pe Site-ul www.seetrybuy.ro, exprimate in lei (RON), sunt cele in vigoare in momentul plasarii comenzii de catre Cumparator. Pretul de vanzare al produselor poate fi modificat de S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. in orice moment, insa in niciun caz pretul nu poate fi modificat ulterior plasarii comenzii, in mod unilateral. Aceasta modificare va fi comunicata Cumparatorului inainte de orice comanda. Preturile se aplica vanzarii la distanta.

Aceste preturi nu contin si cheltuielile de expediere, ce vor fi percepute separat, in plus fata de pretul produselor cumparate. Cheltuielile de expediere vor fi indicate inainte de inregistrarea comenzii de catre Cumparator.

Preturile includ taxa pe valoare adaugata (TVA) aplicabila in ziua inregistrarii comenzii. Orice modificare a cotei de TVA aplicabile va fi in mod automat aplicata si pretului produselor vandute de S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. pe Site-ul sau.

Dreptul de retragere. Returnarea produselor

In conformitate cu articolul 9 (1) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 (paisprezece) zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia.

Cumparatorul sau, dupa caz, destinatarul comenzii, pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. la urmatoarele date de contact: Strada Ion Luca Caragiale Nr 19 Parter Sector 2 Bucuresti 020042, office@seetrybuy.ro, cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Cumparatorul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.seetrybuy.ro formularul standard de retragere pus la dispozitie (formularul de contact) sau orice alta declaratie neechivoca, folosirea formularului standard nefiind obligatorie. Daca insa Cumparatorul foloseste aceasta optiune, S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. ii va transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 

In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile care se refera la:

- furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii;

- furnizarea de bunuri confectionate potrivit specificatiilor consumatorului sau evident personalizate.

Prin urmare, Cumparatorul ia la cunostinta  faptul ca nu se va putea prevala de dreptul sau legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el, a caror noua comercializare de catre S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru consumatori (de exemplu: produsele cosmetice scoase din cutie sau dezigilate acolo unde este prezent un sigiliu etc). 

In situatia in care produsele pot face obiectul dreptului legal de retragere, Cumparatorul care isi exercita dreptul de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a produselor, va putea obtine rambursarea contravalorii produselor returnate, precum si cheltuielile de expediere aferente Comenzii. Cumparatorului sau destinatarului Comenzii care isi exercita dreptul legal de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a Produselor, i se vor rambursa toate sumele achitate catre S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. cu titlu de plata pentru comanda cu privire la care s-a exercitat dreptul de retragere, cu exceptia costurilor returnarii, fara intarzieri nejustificate, si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile de la data la care S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. este corespunzator notificata cu privire la decizia de retragere din prezentul Contract. In temeiul art. 13 (2) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Consumatorul intelege si isi da in mod expres consimtamantul ca rambursarea sumelor sa se efectueze exclusiv prin transfer bancar, sens in care se obliga sa furnizeze S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. - datele unui cont bancar pentru transferul sumelor. In orice caz, Consumatorului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. are dreptul de a amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele. Produsele returnate vor fi expediate de Cumparator catre S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. la urmatoarea adresa: Strada Ion Luca Caragiale Nr. 19 Parter Sector 2 Bucuresti 020042. Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

In conformitate cu articolul 14 (2) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumparator. Prin exceptie, in cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si comanda cheltuielile de returnare vor fi suportate de S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L.. Retururile de produse trimise fara taxa de transport achitata nu sunt acceptate

Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate catre S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. intr-o stare care sa permita repunerea lor la vanzare (produse in stare perfecta impreuna cu ambalajul original intact, accesoriile, prospectele, holograma, etc) cel mai tarziu, dupa caz, in termen de 14 (paisprezece) zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor. 

Retururile de produse trimise dupa expirarea acestui termen nu sunt acceptate.

Cumparatorul sau destinatarul comenzii, care doreste sa-si exercite dreptul de retragere, legal sau contractual, returnand produsul prin curier, trebuie sa urmeze instructiunile urmatoare:

- este obligatorie utilizarea ambalajului original pentru returnarea produsului (produselor) respectiv(e);

- trimiterea coletului cu confirmare de primire la urmatoarea adresa: Strada Ion Luca Caragiale Nr. 19 Parter Sector 2 Bucuresti Cod Postal 020042 , destinatar S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L..

S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. nu accepta coletele adresate necorespunzator, la oricare alt punct de lucru sau adresa, chiar daca apartine S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L..

Atunci cand Cumparatorul/destinatarul comenzii nu demonstreaza ca a predat efectiv produsul unui transportator conform celor de mai sus, toate riscurile legate de returnarea produsului sunt in sarcina Cumparatorului sau a destinatarului comenzii.

PLATI. MODALITATI DE PLATA

In momentul inregistrarii comenzii, Cumparatorul garanteaza S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. ca dispune de fondurile si autorizatiile necesare pentru utilizarea instrumentului de plata ales pentru comanda sa.

Cardurile bancare acceptate pe Site-ul ww.seetrybuy.ro sunt urmatoarele: Visa si Master Card. Aceste carduri de debit sau credit trebuie sa fie emise de o institutie bancara sau financiara cu sediul in Romania. Plata cu cardul se realizeaza prin operatorul de plati online NETOPIA Payments SRL

Modalitatea de plata ramburs (numerar la curier) presupune achitarea comenzii in momentul livrarii coletului, eliberarea chitantei facandu-se de firma de curierat.

In functie de modalitatea de plata aleasa, plata trebuie efectuata in momentul plasarii comenzii online de catre Cumparator in cazul platilor prin card bancar, respectiv in momentul livrarii coletului in cazul platii ramburs.

Toate comenzile sunt platibile in lei (RON), cu toate taxele si contributiile obligatorii incluse. 

La latitudinea S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. , se vor putea aplica de drept penalitati de intarziere, egale cu rata dobanzii legale, sumelor neachitate la data expirarii unui termen de zece zile de la data comenzii sau de la data notificarii respingerii platii bancare.

In plus, S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda sau anula executarea oricarei comenzi si/sau livrari, indiferent de natura sau etapa executarii sale, in caz de neplata sau plata partiala a oricaror sume datorate de Cumparator, in caz de incident de plata sau de frauda ori tentativa de frauda in legatura cu utilizarea Site-ului www.seetrybuy.ro, inclusiv cu ocazia unor comenzi anterioare.

DATE PERSONALE SI CONFIDENTIALITATE

Scopul colectarii datelor cu carcter personal este de a asigura utilizatorilor site-ului www.seetrybuy.ro  accesul la serviciile oferite de S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L..

Datele cu caracter personal apartinand utilizatorilor site-ului www.seetrybuy.ro pot fi folosite pentru reclama si publicitate in cazul in care va dati acordul pentru primirea unor astfel de informari din partea noastra.

Toate datelor colectate in urma inregistrarii pe site www.seetrybuy.ro a utilizatorilor sunt procesate si prelucrate potrivit reglementarilor legale in vigoare.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Politica de confidențialitate are drept scop furnizarea de informații cu privire la colectarea, prelucrarea și divulgarea către terți a datelor cu caracter personal de către operatorul acestui site S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L.. Pentru mai multe informatii va rugam sa accesati rubrica Politica de Confidentialitate.

Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, societatea noastta va procesa datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu principiile stabilite de legislația privind protecția datelor, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 / CE ("GDPR"). 

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de persoane vizate, in conformitate cu prevederile Regulamentului UE Nr. 679/2016 (GDPR), va aducem la cunostiinta ca aveti serie de drepturi, inclusiv:

Dreptul de acces al persoanei vizate inseamna ca ai dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram sau nu datele cu caracter personal care te privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective si la informatii privind modalitatea in care sunt prelucrate datele.

Dreptul la rectificare se refera la corectarea/rectificarea datelor cu caracter personal inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.

Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") inseamna ca ai dreptul de a solicita sa iti stergem datele cu caracter personal in anumite cazuri, de exemplu: acestea nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii vă permite să obțineți restricționarea procesării datelor dvs. cu caracter personal în anumite cazuri, de exemplu: atunci când contestați exactitatea datelor dvs. cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate.

Dreptul la portabilitatea datelor se refera atat la dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, cat si la dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul la opozitie și procesul decizional individual automatizat vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii in continuare a datelor dvs. cu caracter personale în condițiile și limitele stabilite de lege sau atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment. De asemenea ai dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, Organizatorul sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice.

Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere În cazul în care consideraţi că drepturile Dvs. privind datele personale au fost încălcate, puteţi, de asemenea, să contactaţi şi să depuneţi o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (adresa: Bucuresti, Sector 1, Bd. G-ral Gheorghe Magheru Nr. 28-30, Cod Postal 010336, e-mail: anspdcp@dataprotection.ro, Telefon centrala: +40 318.059.211, +40 318.059.212).

Puteți să vă exercitați în mod liber și în orice moment drepturile dvs. menționate mai sus și să aflați mai multe despre aceste drepturi, transmitandu-ne o solicitare scrisă atat la adresa sediul din BUCURESTI, Str. Ion Luca Caragiale Nr. 19 Parter Sector 2 , Cod Postal 020042 cat si la urmatoarea adresa de e-mail: office@seetrybuy.ro

Ne vom asigura că sunt luate măsurile adecvate pentru a răspunde solicitării dvs. fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informațiile vor fi furnizate pe cale electronică, dacă este posibil, cu excepția cazului în care solicitați în mod expres transmiterea acestora în scris. 

Vă încurajăm să ne contactați imediat dacă considerați că datele dvs. cu caracter personal au fost furnizate fără consimțământ. Ne angajăm să tratăm întotdeauna cererile dvs. cu cea mai mare atenție și să raspundem întrebărilor pe care le aveți în cel mai scurt timp posibil.

SECURITATE

Ca parte a administrării site-ului www.seetrybuy.ro, am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscurilor prezentate prin prelucrare, în special din cauza utilizării incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterării, dezvăluirii, achiziționarea sau accesul, manipularea intenționată sau accidentală, accesul terților, ștergerea și modificarea.

Veți fi notificat cu privire la o încălcare a securității datelor, într-un interval rezonabil de timp după descoperirea unei astfel de încălcări, cu excepția cazului în care un funcționar competent determină că notificarea ar împiedica o investigație penală sau ar aduce prejudicii securității naționale. În acest caz, notificarea va fi întârziată conform instrucțiunilor funcționarului competent. Vom răspunde cu promptitudine la solicitările dumneavoastră referitoare la o astfel de încălcare a securității datelor.

Va rugam ca ori de cate ori accesati site-ul www.seetrybuy.ro sa accesati si sa cititi si sectiunea “Politica de confidentialitate” din cadrul site-ului www.seetrybuy.ro .

LEGISLATIE

Termenii si conditiile de folosire a platformei www.seetrybuy.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei dvs. la sediul S.C.SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. .In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, competenta pentru solutinarea litigiului va fi considerata instanta judecatoreasca in circuscriptia careia societatea noastra isi are sediul social.

10% REDUCERE

Inscrie-te la newsletter pentru a primi 10% reducere la prima comanda!

10% REDUCERE