EXTRA 10% DISCOUNT CU COD DE LA MEDICUL TAU
10% DISCOUNT LA COMENZI PESTE 1000 RON
DERMAPEN COCKTAIL HYLA ACTIVE 30 ML

Seruri

DERMAPEN COCKTAIL HYLA ACTIVE 30 ML

Bucurați-vă de senzația de hidratare profundă, confort și regenerare cu această infuzie intens hidratantă. Dp Dermaceuticals HYLA ACTIVE ™ este un ser minune care reduce aspectul liniilor fine și porilor pentru un aspect final impecabil, reducând în același timp și aspectul de roșeață și inflamație. Conține cea mai mare concentrație a tehnologiei noastre revoluționare HylaFuse ™ pentru a furniza acid hialuronic (AH) la niveluri optime ale pielii.

Mai mult
+

Activare notificare stoc

Va rugam sa completati campurile necesare.
  « Inapoi

  Caracteristici

  HIDRATARE PUTERNICA HYLAFUSE HA

  ABSORBIRE AH 150% MAI EFICIENTA

  REDUCE SEMNELE IMBATRANIRII

  Ce este?

  Formularea revoluționară a acidului hialuronic (AH) Dp Dermaceutical, HylaFuse, livrează AH biologic activ și alte ingrediente active mai adânc în pielea dumneavoastră.

  Dp Dermaceuticals HYLA ACTIVE conține o concentrație puternică de HylaFuse pentru hranire intensă și hidratare și se dovedește a fi absorbit cu 150% mai eficient în piele decât alte forme de AH. HylaFuse din HYLA ACTIVE încapsulează zincul și vitamina B5 pentru a livra aceste ingrediente active de restaurare mai adânc în piele timp de până la 8 ore după aplicare.

  HYLA ACTIVE este un ser multifuncțional care este aprobat de Dermapen pentru utilizare în timpul și imediat după procedurile de microneedling. Este un ser popular Meso-Glide ™, care poate fi amestecat 1: 1 cu alte seruri aprobate, cum ar fi BRITE LITE ™ sau ANTIOXIDANT COCKTAIL ™, pentru a ținti problemele individuale ale pielii. Ne place să spunem că formează o „a doua piele”, deoarece oferă un strat protector de hidratare, care este deosebit de benefic în urma procedurilor de întinerire, cum ar fi Dermapen microneedling.

  Deosebit de eficient pe pielea deshidratată, HYLA ACTIVE ajută la reducerea apariției liniilor fine și a porilor pentru un aspect final impecabil.

  Cum il folosesti?

  Rutina zilnică de îngrijire a pielii

  Aplicați după curățarea pielii cu TRI-PHASE CLEANSER ™ și exfolierea cu MICRO DERM EXFOLIANT ™.

  Aplicați 2-3 pompe de Dp Dermaceuticals HYLA ACTIVE pe pielea uscată.
  Masați ușor în piele până la absorbție.
  Apoi aplicați produsele corectoare Dp Dermaceuticals pentru nevoile pielii dvs.

  Proceduri Dermapen Microneedling

  Poate fi aplicat în timpul procedurilor Dermapen ca Meso-Glide pentru a crea un mediu neted, de alunecare.

  Utilizați un strat subțire de Dp Dermaceuticals HYLA ACTIVE în timpul microneedlingului ca mediu de tratament Meso-Glide. Aplicați pe o secțiune tratata la rând.
  Efectuați procedura de microneeling Dermapen conform instrucțiunilor.
  HYLA ACTIVE poate fi aplicat imediat după microningling cu mișcări ușoare de presare până la absorbție.
  Aplicați produsele prescrise Dp Dermaceuticals pentru nevoile pielii dvs.
  Pentru o hidratare suplimentară, utilizați HYLA ACTIVE timp de 5 zile după o procedură. Aplicați HYLA ACTIVE înainte de alte produse Dp Dermaceuticals.

  Livrare

  Livrare GRATUITA la comenzi peste 500 RON in reteaua nationala FAN COURIER!

  Toate comenzile sunt expediate cu posibilitatea urmarii coletului si semnatura de livrare. 

  Va rugam acordati 3-5 zile lucratoare pentru livrare.

  Ingrediente

  Ingrediente cheie

  Complexul HylaFuse

  Un complex de acid hialuronic triplu ponderat care se absoarbe fără efort în piele pentru a promova o infuzie maximă de hidratare și un confort de lungă durată.

  Zinc

  Un mineral antiinflamator puternic care promovează vindecarea rănilor, repararea și formarea colagenului. Pielea se recuperează mai repede și mai puternic atunci când integritatea sa a fost compromisă.

  Vitamina B5

  O vitamină activă necesară pentru repararea țesuturilor în timp ce re-întărește funcția de barieră. Protecția tenului este mai bine echipată și eficientă.

  Water (Aqua), Sodium Hyaluronate @ 10mg/ml, Zinc PCA, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin 

  Completati ritualul dumneavoastra de infrumusetare

  Pentru cele mai bune rezultate, utilizati produsele Dp Dermaceuticals in cadrul unui ritual zilnic de ingrijire in complementarea procedurilor de microneedling realizate cu dispozitivul Dermapen in clinicile medicale autorizate.

  10% REDUCERE

  Inscrie-te la newsletter pentru a primi 10% reducere la prima comanda!

  10% REDUCERE