LIVRARE GRATUITA LA COMENZI PESTE 500 RON*

Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal (Politica GDPR)

Operator:S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L.

Contact: e-mail: office@seetrybuy.ro , telefon: +40 021 211 81 64

Cand vizitezi site-ul www.seetrybuy.ro sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi datele tale cu caracter personal. Scopul acestei Politici de confidentialitate este sa iti arate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca datele tale personale iti apartin, facem tot posibilul sa le prelucram in siguranta. 

Prin navigarea pe site-ulwww.seetrybuy.ro si/sau prin achizitionarea de produse si/sau servicii pe site-ul nostru, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.

S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L.  prelucreaza prin intermediulwww.seetrybuy.ro ("Site-ul") un numar limitat de date cu caracter personal despre dumneavoastra. Prezenta Politica de Confidentialitate ("Politica") descrie datele prelucrate, scopul prelucrarii, modalitatile de prelucrare si drepturile de care va bucurati in calitate de titular al acestor date.

Prezentul document este menit a vă informa, în mod transparent, cu privire la ce date personale prelucrăm de la dumneavoastră. 

De asemenea, prezentul document este destinat să vă informeze cu privire la scopul pentru care prelucrăm, în ce temei legal, unde transmitem datele, cât timp le păstrăm, dar și cu privire la drepturile pe care le aveți cu privire la aceste date. 

ASPECTE GENERALE

În calitate de operator de date cu caracter personal, avem o serie de obligații în legătură cu modul în care prelucrăm datele cu caracter personal în general, așadar inclusiv a datelor personale ce va privesc.

Dorim să vă aducem la cunoștință că, între altele, ca aceste obligații ne impun:

DEFINITII TERMENI

www.seetrybuy.ro (sau „Site-ul”) este un site de prezentare si comercializare on line a serviciilor/produselor de ingrijire personala. Site-ul este detinut si administrat de S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L.

Potrivit Regulamentului (UE) 679/2016 (aplicabil in Romania din 25 mai 2018), S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. este operator de date cu caracter personal.

„GDPR” reprezinta Regulamentul (UE) 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE.

„Date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale. 

„Prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea.

S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. poate schimba aceasta Politica de confidentialitate in orice moment. Toate actualizarile si modificarile prezentei Politici sunt valabile imediat dupa notificare, pe care o vom realiza prin afisare pe acest site.

INTREBARI SI SOLICITARI

Daca ai intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea datelor tale sau doresti sa iti exerciti drepturile legale in legatura cu datele pe care le detinem sau daca ai ingrijorari cu privire la modul in care tratam orice problema de confidentialitate, ne poti scrie la adresa de e-mail: office@seetrybuy.ro.

CE INFORMATII COLECTAM?

Cand utilizezi formularele de pe site, cand achizitionezi servicii si/sau produse pe site-ul nostru, cand ne contactezi prin telefon sau e-mail, cand ne contactezi prin intermediul paginilor noastre de socialiare (facebook, instagram, twiter) sau comunici cu noi in orice mod, ne dai in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii includ numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa de livrare, adresa de facturare.

Oferindu-ne aceste informatii, noi le pastram in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Vom putea comunica, cu acordul dumneavoastra, astfel de date – de exemplu nume, prenume, data nasterii, adresa e-mail, telefon, adresa de livrare/ facturare, catre companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat (firme de curierat, institutii bancare, paypal), de exemplu pentru procesarea serviciilor si/sau comenzilor dvs. Ne vom asigura ca aceste informatii vor fi pastrate de partenerii nostri in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei aplicabile.

Cand navighezi pe site-ul nostru, este posibil sa colectam informatii despre vizita ta pe site. Aceste informatii pot include adresa IP, sistemul de operare, browserul, activitatea de navigare si alte informatii despre modul in care ai interactionat cu site-ul. Putem colecta aceste informatii prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii de similare. Poti vedea ce sunt cookie-urile citind in continuare aceasta pagina.

CARE ESTE TEMEIUL LEGAL PENTRU PRELUCRARE?

In privinta datelor pe care ni le oferi voluntar prin completarea si trimiterea formularelor, prin incheierea unui contract cu noi sau prin transmiterea solicitarilor, programarilor comenzilor on-line si/sau contactarea noastra pentru a beneficia de serviciile mentionate pe site-ul www.seetrybuy.ro sau in orice alt mod, prelucrarea acestor date se face in scop contractual si legal. 

Conform prevederilor Regulamentului UE Nr. 679/2016 (GDPR), consimtamantul tau nu este cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei obligatii legale sau interesul legitim.

In privinta datelor pe care le colectam automat prin folosirea cookie-urilor sau a altor tehnologii similare, temeiul pentru prelucrare este consimtamantul. Odata cu accesarea site-ului, iti dai in mod valabil consimtamantul asupra prelucrarii.

CE TREBUIE SĂ REȚINEȚI cu privire la datele prelucrate pe bază de CONSIMȚĂMÂNT

Datele dumneavoastră sunt prelucrate pe bază de consimțământului dvs. 

Vă informăm că in acest  caz:

În cazul datelor personale pe care ni le furnizați în legătură cu terțe persoane, dumneavoastră sau aceste persoane ne puteți indica în orice moment că nu mai doriți prelucrarea datelor cu caracter personal ale acestor persoane. Retragerea consimțământului trebuie comunicată în scris conform celor de mai sus. În cazul în care totuși terțele persoane vă comunică direct dumneavoastră faptul că nu mai doresc prelucrarea datelor lor, vă rugăm să ne informați în cel mai scurt termen la adresa de e-mail office@seetrybuy.ro furnizând după caz și eventualele documente aferente, pentru a putea analiza situația și a lua măsuri corespunzătoare.

Informațiile prezentate mai sus cu privire la retragerea consimțământului și efectele acestuia sunt aplicabile, în mod similar și adecvat si cazului în care datele vizează o terță persoană. În esență, retragerea consimțământului înseamnă că nu vom putea prelucra datele respectivelor persoane, și prin urmare s-ar putea să nu mai puteți beneficia de drepturile/facilitățile solicitate. Prelucrările anterioare nu vor fi însă afectate.

DATELE CU CARACTER PERSONAL CE PRIVESC TERȚE PERSOANE

S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal ce privesc terțe persoane numai dacă și numai în măsura în care dumneavoastră ne furnizați respectivele date si doar daca aceste date sunt legate de serviciile noastre.

Înainte să ne transmiteți aceste tipuri de date aveți obligația să vă asigurați că dețineți în mod legal acele date și aveți dreptul de a ni le transmite (de exemplu aveți consimțământul corect dat de persoanele respective/ reprezentanții legali). Totodată aveți obligația de a informa persoanele respective cel puțin cu privire la datele pe care ni le transmiteți, despre faptul că transmiteți aceste date S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. și scopul pentru care faceți acest lucru. Pentru o informare completă și corectă, vă rugăm să transmiteți aceste informații terțelor persoane vizate înainte de a ne furniza datele acestora. 

Când colectăm de la dumneavoastră datele unor terțe persoane pe care ni le furnizați ne așteptăm să îndepliniți integral cerințele de mai sus. Totodată ne așteptăm să ne furnizați informații corecte, complete și exacte dar și limitate scopului avut în vedere. În cazul în care vom considera datele ca fiind excesive sau incomplete vă vom informa și, după caz, unde e posibil, vă vom restitui documentele suport. 

Având în vedere aceste premise, dar și faptul că nu avem o relație directă cu respectivele persoane, nu vom informa separat aceste persoane. Ne întemeiem această conduită pe prevederile Art. 14 alin. 5 lit. a din Regulamentul GDPR care exceptează operatorul de la obligația de informare, în situația în care persoana vizată deține deja informațiile necesare. 

Pentru că e foarte important pentru noi să respectăm cerințele privind protecția datelor, vă rugăm să nu ne furnizați date ale unor terțe persoane pentru care nu ați îndeplinit obligațiile și cerințele mai sus menționate. 

IN CE SCOPURI COLECTAM DATELE?

Pentru a nu mai primi mesaje promotionale, poti urma instructiunile de dezabonare incluse in fiecare e-mail.

Colectarea datelor - se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe Site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.

Se utilizeaza adrese IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra Site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop cresterea gradului de usurinta in utilizarea Site-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.

NEWSLETTER 

Newsletter-ul Companiei si mesajele comerciale pentru care v-ati dat acordul vor fi transmise utilizand serviciile unei companii de servicii e-mail: SC Conversion Marketing SRL

Prin abonarea la newsletter-ul si la mesajele comerciale ale Companiei sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre compania SC Conversion Marketing SRL

Pentru transmiterea newsletter-ului vom utiliza adresa dumneavoastra de e-mail pe toata durata existentei contului de utilizator sau pe durata cat sunteti abonat la newsletter.

In orice moment va veti putea dezabona de la newsletter urmand pasii din ultimul newsletter primit sau prin trimiterea unui e-mail la adresa office@seetrybuy.ro de la adresa pe care primiti newsletter-ul.

CONT CLIENT

Pentru a efectua o comanda aveti posibilitatea de a va inregistra pe Site cu nume, prenume, adresa, date de contact (adresa de e-mail si telefon). Datele furnizate la inregistrarea unui Cont vor fi prelucrate numai pentru autentificarea ulterioara in cont, pentru procesarea comenzilor si pentru prestarea serviciilor achizitionate/efectuarea programarilor in vederea prestarii serviciilor, doar pe durata existentei Contului.

In vederea procesarii platilor online datele dumneavoastra personale vor fi prelucrate de catre furnizorul nostru de plati electronice:NETOPIA Payments SRL

Prin plasarea unei comenzi confirmati ca sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre compania NETOPIA Payments SRL

CAT TIMP STOCAM DATELE?

In vederea realizarii scopurilor sus-mentionate, datele cu caracter personal vor fi prelucrate de catre S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L.  pe tot parcursul relatiei contractuale si dupa finalizarea acesteia in vederea conformarii cu obligatiile legale aplicabile în domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile în materia arhivarii.

CUI DEZVALUIM INFORMATIILE TALE?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopurile de marketing sau comerciale ale acestora. Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:

TRANSFERAM DATE CATRE STATE TERTE?

In prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene. Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

CARE SUNT DREPTURILE TALE?

Dreptul de acces la date: aveţi dreptul de a obţine informații în legătură cu prelucrarea sau nu a datelor dumneavoastră cu caracter personal, dreptul de a obţine accesul la datele dumneavoastră sau o copie a acestor date pe care le deținem, precum și dreptul de a obține informaţii cu privire la tipul, prelucrarea şi divulgarea de către noi a acestor date, sau cu privire la sursa datelor dvs. cu caracter personal, în cazul în care aceste date nu au fost colectate direct de la dvs. Aveti, de asemenea, dreptul de a solicita informații cu privire la existența oricărei prelucrări automate a datelor dvs. cu caracter personal, inclusiv crearea de profiluri, precum și informații privind logica utilizată și importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări asupra dumneavoastră; în acest caz, dacă prelucrarea este efectuată prin mijloace automate aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Dreptul la rectificarea datelor: aveţi dreptul de a obţine rectificarea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm, care sunt inexacte; în funcție de scopurile în care sunt prelucrate datele, aveți dreptul de a obține completarea datelor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de declarații suplimentare;

Dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): aveţi dreptul de a obţine de la noi ştergerea datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm, în cazurile prevăzute de lege (de exemplu, atunci când datele nu mai sunt necesare scopurilor pentru care au fost colectate, când vă retrageți consimțământul și nu aveți un alt temei juridic pentru prelucrare, în caz de prelucrare ilegală, în baza unei obligații legale, etc.) însă in limitele permise de lege (de exemplu nu vom șterge datele, chiar dacă veți solicita acest lucru atunci când continuarea prelucrării este necesară pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță, sau pentru scop de arhivare, sau orice alt scop legal impus de legislatia in vigoare, etc.);

Dreptul la restricţionarea prelucrării datelor: aveţi dreptul de obține de la noi restricţionarea prelucrării datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm, la anumite date și scopuri limitate, potrivit legii (de exemplu atunci când prelucrarea este ilegală, și vă opuneți ștergerii datelor, dar solicitați în schimb restricționarea utilizării lor);

Dreptul de a vă opune prelucrării: aveţi dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru, în cazurile și în limitele prevăzute de lege; în anumite situații permise de lege, vom putea continua prelucrarea datelor dumneavoastră și după exercitarea acestui drept;

Dreptul la portabilitatea datelor: aveţi dreptul ca, în situațiile prevăzute de lege (de exemplu, prelucrare întemeiată pe consimțământ, pe contract sau prin mijloace automate) să obţineți transferul către un alt operator al datelor dumneavoastră pe care le prelucrăm sau le controlăm; In acest sens aveti dreptul de a primi datele personale intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, precum si dreptul ca aceste date sa fie transmise direct altui operator, daca acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic.

Dreptul de a vă retrage consimţământul în orice moment: în situaţiile în care prelucrăm datele dumneavoastră în temeiul consimţământului dumneavoastră, aveţi dreptul de a vă retrage consimţământul; puteți face aceasta în orice moment, cel puţin la fel de uşor cum ne-aţi acordat iniţial consimţământul; retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării datelor dumneavoastră pe care am realizat-o înainte de retragere. 

Dreptul la opozitie și procesul decizional individual automatizat vizeaza dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale atunci cand prelucrarea este necesara pentru indeplinirea unei sarcini care serveste unui interes public sau cand are in vedere un interes legitim al operatorului. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment. De asemenea ai dreptul de anu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice ce va privesc sau va afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere: aveţi dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră de către noi sau în numele nostru. Autoritatea de supraveghere din Romania este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Datele complete de contact ale acesteia sunt incluse în partea finala a acestei secțiuni.

Mai multe informatii despre drepturile dumneavoastra, modalitati de aplicare, exceptii etc, puteti obtine consultand prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, publicat în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene L 119 (4.5.2016) şi aplicabil de la 25 mai 2018 (link util: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/PDF/?uri=CELEX:32016R0679&from=RO).

Toate drepturile dvs. (inclusiv dreptul de a vă retrage consimțământul, atunci când vă prelucrăm datele pe baza acestuia) pot fi exercitate printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul nostru din: BUCURESTI, str. ION LUCA CARAGIALE NR 19, PARTER , SECTOR 2, CP 020042 sau la urmatoarea adresa de e-mail:office@seetrybuy.ro

In plus, daca ai nemultumiri sau intrebari legate de prelucrarea datelor personale, sau pentru a adresa orice întrebare sau nelămurire cu privire la oricare dintre aceste drepturi, despre modul în care prelucrăm datele personale sau orice prevedere din această Informare, vă rugăm să ne contactați, folosind următoarele date de contact: Adresa sediului din:BUCURESTI, str. ION LUCA CARAGIALE NR 19, PARTER , SECTOR 2, CP 020042 sau la urmatoarea adresa de e-mail: office@seetrybuy.ro

În situații excepționale (de exemplu, atunci când v-ati schimbat numele), este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea și calitatea, atunci când vă exercitați unul dintre drepturile de care beneficiați în calitate de persoană vizată, tocmai pentru a nu comunica datele dumneavoastră către alte persoane, și a respecta astfel obligațiile legale de confidențialitate și securitatea datelor ce ne revin. În acest caz, vă putem solicita sa ne prezentați un document de identificare sau alte informații relevante pentru verificarea faptului că solicitantul este persoana vizată relevantă.

Vom analiza toate întrebările, solicitările și plângerile dumneavoastră și vom încerca să vă răspundem cât mai rapid şi complet, în orice caz, cu respectarea termenelor prevăzute de lege. Pentru a facilita exercitarea de către dumneavoastră a acestor drepturi, vom implementa formulare specifice, pe care dumneavoastră să le puteți completa pentru exercitarea unuia sau a mai multor dintre drepturile de mai sus.

În egală măsură, ne așteptăm că nu veți exercita aceste drepturi în mod nerezonabil, excesiv sau altfel abuziv. 

În cazul în care nu sunteți mulțumit de modul în care am soluționat sau am răspuns la o cerere sau o plângere a dumneavoastră sau considerați că prelucrarea este făcută cu încălcarea legislației aplicabile, puteți formula o plângere la autoritatea de supraveghere a datelor din România: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (A.N.S.P.D.C.P.). La data prezentei, ANSPDCP are următoarele date de contact:

Sediul: Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, București, Sector 1, cod postal 010336, România 

E-mail: anspdcp@dataprotection.ro  

Fax: +40 318 059 602

Website: www.dataprotection.ro

CUM ITI EXERCITI DREPTURILE

Pentru a-ti exercita drepturile legale, te rugam sa ne contactezi la sediul nostru din:BUCURESTI, str. ION LUCA CARAGIALE NR 19, PARTER , SECTOR 2, CP 020042sau la adresa de e-mail office@seetrybuy.ro

Plangeri referitoare la prelucrarea datelor personale pot fi adresate Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la datele de contact ale acesteai mentionate mai sus.

ACTUALIZAREA datelor 

Ne dorim să prelucrăm date personale care sunt corecte, complete și actualizate. De aceea, în măsura în care datele cu caracter personal se modifică sau dacă observaţi erori în legătură cu aceste date vă rugăm să ne anunțați cât de repede pentru a putea actualiza datele respective. 

OBLIGAȚIA DE A LUA LA CUNOȘTINȚĂ

Este obligația dumneavoastră de a parcurge cu atenție și de a lua la cunoștință prezenta Informare, pentru a vă familiariza atât cu tipurile de informații prelucrate de cât și cu drepturile pe care vi le puteți exercita oricând. In cazul în care aveți neclarități cu privire la oricare din informațiile prezentate, puteți contacta oricând la datele de contact menționate mai sus.

SUGESTII SI RECLAMATII SAU ALTE COMUNICARI 

Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@seetrybuy.ro

In situatia unei reclamatii legate de activitatea dumneavoastra desfasurata in Site, inclusiv dar fara a se limita la comentariile efectuate sau link-urile accesate, societatea noastra, in cazul in care legislatia in vigoare o impune, va furniza datele dvs personale catre organele de cercetare. In cazurile in care furnizarea datelor dvs persoanele nu este obligatorie, conform legislatiei in vigoare, nu vom furniza datele dumneavoastra persoanelor care au facut eventualele reclamatii, decat cu acordul dumneavoastra.

SECURITATEA DATELOR

Depunem toate eforturile rezonabile, pentru a va proteja viata privata. Din acest motiv, societatea noastra va lua toate masurile care se impun in vederea asigurarii securitatii datelor dumneavoastra personale.

Prin abonarea la utilizarea site-ului sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L.

REVIZUIRI 

Prezenta Politica de Confidentialitate si Politica GDPR poate fi revizuită, modificată, completată sau actualizată periodic. 

Recomandam vizitatorilor Site-ului sa reviziteze prezenta politica ori de catre ori intra pe site pentru a fi la curent cu eventualele schimbari.

UTILIZAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Site-ul poate contine link-uri si aplicatii ale unor furnizori externi de servicii sociale de comunicare, cum ar fi, dar fara a se limita la Facebook®, Twitter®, Google® prin intermediul carora aveti posibilitatea sa faceti anumite actiuni.

In situatia in care folositi linkuri sau faceti anumite actiuni legate de serviciile sociale de comunicare, permiteti Companiei sa afiseze acest lucru in Site, iar prelucrarea datelor va dura pe parcursul existentei Site-ului. De asemenea efectuand asemenea actiuni permiteti Companiei sa transmita furnizorilor respectivelor servicii sociale de comunicare informatiile sau actiunile pe care le-ati efectuat, precum si permisiunea de a primi de la respectivele servicii sociale de comunicare informatii asociate actiunii efectuate.

WEBSITE-URI ALE TERTILOR

Site-ul nostru contine legaturi catre website-uri operate de catre terti. Nu ne asumam responsabilitatea pentru practicile privind confidentialitatea website-urilor operate de catre terti care sunt legate la sau integrate cu Site-ul nostru.

Includerea unei legaturi pe Site nu implica aprobarea, recunoasterea sau confirmarea securitatii site-urilor respective.

UTILIZAREA SITE-ULUI DE CATRE COPII

Acest site nu este destinat persoanelor sub varsta de optsprezece (18) ani si solicitam ca aceste persoane sa nu furnizeze Date Personale prin Site.

Persoanele/vizitatorii care acceseaza prezentul site declara ca au peste optsprezece (18) ani.

FOLOSIREA COOKIE-urilor

Site-ul www.seetrybuy.ro foloseste cookie-uri. Mai multe informatii despre cookie-uri găsești aici.

LIMITAREA RASPUNDERII 

S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate pe Site.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la servicii/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula promotia si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta.

Preturile serviciilor de pe acest Site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe Site sunt valabile in perioada de timp mentionata/in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

Echipa noastra va multumeste pentru increderea acordata!

Black Friday

25% REDUCERE DE BLACK FRIDAY