EXTRA 10% DISCOUNT CU COD DE LA MEDICUL TAU
10% DISCOUNT LA COMENZI PESTE 1000 RON

Returnarea produselor

In conformitate cu articolul 9 (1) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Cumparatorul are la dispozitie un termen de 14 (paisprezece) zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor, pentru a-si exercita dreptul legal de retragere, fara a fi obligat sa-si motiveze decizia.

 

Cumparatorul sau, dupa caz, destinatarul comenzii, pentru a-si exercita dreptul de retragere, trebuie sa informeze expres S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. la urmatoarele date de contact: Strada Ion Luca Caragiale Nr 19 Parter Sector 2 Bucuresti 020042, office@seetrybuy.ro, cu privire la decizia sa de a se retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail. Cumparatorul poate completa si transmite electronic de pe site-ul www.seetrybuy.ro formularul standard de retragere pus la dispozitie (formularul de contact) sau orice alta declaratie neechivoca, folosirea formularului standard nefiind obligatorie. Daca insa Cumparatorul foloseste aceasta optiune, S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. ii va transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere. Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient ca Cumparatorul sa trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere. 

 

In conformitate cu articolul 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, dreptul de retragere nu poate fi exercitat pentru Comenzile care se refera la:

- furnizarea de bunuri care au fost desigilate dupa livrare, care nu mai pot fi returnate din motive de igiena sau protectie a sanatatii;

- furnizarea de bunuri confectionate potrivit specificatiilor consumatorului sau evident personalizate.

Prin urmare, Cumparatorul ia la cunostinta  faptul ca nu se va putea prevala de dreptul sau legal de retragere cu privire la produsele desigilate de el, a caror noua comercializare de catre S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru consumatori (de exemplu: produsele cosmetice scoase din cutie sau dezigilate acolo unde este prezent un sigiliu etc). 

 

In situatia in care produsele pot face obiectul dreptului legal de retragere, Cumparatorul care isi exercita dreptul de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a produselor, va putea obtine rambursarea contravalorii produselor returnate, precum si cheltuielile de expediere aferente Comenzii. Cumparatorului sau destinatarului Comenzii care isi exercita dreptul legal de retragere in conditiile prevazute de prezentul articol cu privire la termenele si modalitatile de returnare a Produselor, i se vor rambursa toate sumele achitate catre S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. cu titlu de plata pentru comanda cu privire la care s-a exercitat dreptul de retragere, cu exceptia costurilor returnarii, fara intarzieri nejustificate, si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 (paisprezece) zile de la data la care S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. este corespunzator notificata cu privire la decizia de retragere din prezentul Contract. In temeiul art. 13 (2) din  Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Consumatorul intelege si isi da in mod expres consimtamantul ca rambursarea sumelor sa se efectueze exclusiv prin transfer bancar, sens in care se obliga sa furnizeze S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. - datele unui cont bancar pentru transferul sumelor. In orice caz, Consumatorului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. are dreptul de a amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele. Produsele returnate vor fi expediate de Cumparator catre S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. la urmatoarea adresa: Strada Ion Luca Caragiale Nr. 19 Parter Sector 2 Bucuresti 020042. Cumparatorul este responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

 

In conformitate cu articolul 14 (2) din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, cheltuielile de returnare a produselor vor fi suportate de Cumparator. Prin exceptie, in cazurile de neconcordanta intre produsele livrate si comanda cheltuielile de returnare vor fi suportate de S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L.. Retururile de produse trimise fara taxa de transport achitata nu sunt acceptate

 

 

Este obligatoriu ca produsele sa fie returnate catre S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L. intr-o stare care sa permita repunerea lor la vanzare (produse in stare perfecta impreuna cu ambalajul original intact, accesoriile, prospectele, holograma, etc) cel mai tarziu, dupa caz, in termen de 14 (paisprezece) zile de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produselor. 

Retururile de produse trimise dupa expirarea acestui termen nu sunt acceptate.

 

Cumparatorul sau destinatarul comenzii, care doreste sa-si exercite dreptul de retragere, legal sau contractual, returnand produsul prin curier, trebuie sa urmeze instructiunile urmatoare:

- este obligatorie utilizarea ambalajului original pentru returnarea produsului (produselor) respectiv(e);

- trimiterea coletului cu confirmare de primire la urmatoarea adresa: Strada Ion Luca Caragiale Nr. 19 Parter Sector 2 Bucuresti Cod Postal 020042 , destinatar S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L..

S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L.  nu accepta coletele adresate necorespunzator, la oricare alt punct de lucru sau adresa, chiar daca apartine S.C. SEE.TRY.BUY. COMPANY S.R.L..

Atunci cand Cumparatorul/destinatarul comenzii nu demonstreaza ca a predat efectiv produsul unui transportator conform celor de mai sus, toate riscurile legate de returnarea produsului sunt in sarcina Cumparatorului sau a destinatarului comenzii.

 

10% REDUCERE

Inscrie-te la newsletter pentru a primi 10% reducere la prima comanda!

10% REDUCERE