EXTRA 10% DISCOUNT CU COD DE LA MEDICUL TAU
10% DISCOUNT LA COMENZI PESTE 1000 RON
DERMAPEN COCKTAIL ANTIOXIDANT

Seruri

DERMAPEN COCKTAIL ANTIOXIDANT

Acest amestec superb de antioxidanți funcționează ca un scut de protecție împotriva mediului înconjurător, protejând împotriva atacurilor radicalilor liberi rezultate atât din factorii naturali, cât și din cei din mediu. Dp Dermaceuticals ANTIOXIDANT COCKTAIL ™ este serul dvs. indispensabil pentru a inversa semnele îmbătrânirii, a lumina tonusul pielii și a strânge pielea lăsată.

Mai mult
+

Activare notificare stoc

Va rugam sa completati campurile necesare.
  « Inapoi

  Caracteristici

  STRÂNGE SI ILUMINEAZÃ

  PROTEJEAZÃ ÎMPOTRIVA RADICALILOR LIBERI

  SCUT PROTECTOR DE MEDIU

  Ce este?

  Întăriți apărarea pielii împotriva îmbătrânirii și a factorilor de mediu dăunători. Serul nostru corector fortificant ajută la diminuarea efectelor de îmbătrânire ale poluării, stresului și expunerii prelungite la soare.

  Conceput inițial pentru a fi utilizat direct după o procedură Dermapen microneedling pentru neutralizarea radicalilor liberi, Dp Dermaceuticals COCKTAIL ANTIOXIDANT a devenit un produs esențial în lupta împotriva îmbătrânirii și a tonusului și texturii inegale a pielii. Oferă o acoperire fără să încarce, potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv tenuri problematice sau grase.

  După cum sugerează și numele său, COCKTAILUL ANTIOXIDANT este infuzat cu antioxidanți puternici, inclusiv vitaminele C și B3. De asemenea, conține combinația peptidică puternică dintre Argireline® și Syn®-Coll, care sunt dovedite clinic că reduc adâncimea ridurilor și stimulează colagenul pentru un ten ferm, ridicat și întinerit.

  Beneficii cheie

  • Ajută la tratarea și fortificarea semnelor vizibile de îmbătrânire datorate soarelui și mediului
  • Hidratează și revigorează pentru un ton vizibil mai luminos, mai uniform
  • Re-texturizează și netezesc pentru un aspect reînnoit și reîmprospătat
  • Redă vitalitatea și energia pentru a ajuta la ștergerea semnelor vizibile de oboseală
  • Ridică și strânge pielea pentru un efect anti-îmbătrânire

  Cum il folosesti?

  Rutina zilnică de îngrijire a pielii

  Dp Dermaceuticals COCKTAIL ANTIOXIDANT se poate aplica zilnic pe față, gât și decolteu.

  După curățarea pielii cu TRI-PHASE CLEANSER ™, aplicați 1-2 pompe de COCKTAIL ANTIOXIDANT.
  Masați ușor în piele până la absorbție.
  Pentru piele deshidratată, îmbătrânite sau afectată de soare, pot fi aplicate 2-3 pompe de VITAMIN RICH REPAIR ™ după utilizarea COCKTAILULUI ANTIOXIDANT, urmată de hidratantul SKIN VENEER ™.
  Finalizați cu machiajul nostru de camuflaj COVER RECOVER ™ SPF 30.

  Proceduri Dermapen Microneedling

  Pentru procedurile de microneedling , utilizați un strat subțire de COCKTAIL ANTIOXIDANT amestecat cu HYLA ACTIVE ™ ca Meso-Glide ™. Aplicați pe o singură secțiune la un moment dat, imediat înainte de acționare.

  Livrare

  Livrare GRATUITA la comenzi peste 500 RON in reteaua nationala FAN COURIER!

  Toate comenzile sunt expediate cu posibilitatea urmarii coletului si semnatura de livrare. 

  Va rugam acordati 3-5 zile lucratoare pentru livrare.

  Ingrediente

  Ingrediente cheie

  Vitamina C

  Un antioxidant puternic și vitamină multi-tasking care oferă protecție intensivă contra mediului. Necesară formării colagenului, vitamina C reglează și producția excesivă de pigmenți. Pielea pare mai fină și mai plină, cu o claritate și strălucire sporite.

  Vitamina B3

  Un antiinflamator versatil care promovează reglarea și hidratarea pigmentului. Roșeața, iritarea și sensibilitatea sunt vizibil reduse și calmate.

  Argireline & Syn-Coll

  Peptide brevetate care s-au dovedit clinic că reduc adâncimea ridurilor și stimulează colagenul pentru un ten mai ferm, ridicat și întinerit. Argireline (acetil hexapeptida-8) este adesea numită „Botox într-un borcan”.

  Rooibos și Aloe Vera

  Produse botanice antiinflamatoare și bogate în antioxidanți abundente în mangan natural, zinc și cupru. Pielea se simte mai puternică cu roșeață și reactivitate vizibil reduse.

  Completati ritualul dumneavoastra de infrumusetare

  Pentru cele mai bune rezultate, utilizati produsele Dp Dermaceuticals in cadrul unui ritual zilnic de ingrijire in complementarea procedurilor de microneedling realizate cu dispozitivul Dermapen in clinicile medicale autorizate.

  10% REDUCERE

  Inscrie-te la newsletter pentru a primi 10% reducere la prima comanda!

  10% REDUCERE